Nya medarbetare på förskolan och påminnelse kring extrakläder

Hej  vårdnadshavare på Diamanten!

Först vill jag börja med att informera att vi rekryterat ny personal till förskolan. 
Magdalena som är nyexaminerad förskollärare började sin anställning på Diamanten i måndags. Hon arbetar på Rubinen med Husein och Madelle. Likaså kom Madde, en barnskötare från en av förskolorna i området, som arbetar på Smaragden. 
1/3 kommer Sandra, även hon förskollärare. Sandra kommer att jobba med Carina och Madde på Smaragden. 
Lendita som varit i vårt område väldigt länge och som just nu är på Smaragden kommer from 1/3 att gå över till Opalen.
Hoppas på er förståelse kring att flera medarbetare är nya och behöver komma in i alla rutiner som finns i verksamheten samt att få lära känna era barn och er som vårdnadshavare. 

Snön har börjat försvinna och just nu är det väldigt blött utomhus. På vår gård står det väldigt mycket vatten som inte hunnit rinna undan nu när all snö töar. Vi väljer därför att lämna gården och gå på promenader istället. Barnen behöver komma ut och vi har fortfarande restriktioner från Folkhälsomyndigheten att följa. Vi behöver er hjälp med att se till att det finns gott om ombyteskläder till barnen, extra viktigt nu när det är så blött. 
Vill också påminna er om att det endast får vistas två vårdnadshavare åt gången i hallen. Detta är ett sätt för oss att bidra till minskad smittspridning. Är ni flera vårdnadshavare som kommer samtidigt för att hämta eller lämna, vänligen vänta utanför. 

Ser fram emot denna terminen tillsammans med er! 
Tack för er förståelse och ert tålamod.
Vänligen
Linda Holmqvist Andersson
Biträdande rektor