köket: Matsedel vecka 36

       

                            Matsedel v 36

Måndag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt, fil & flingor.              

Lunch: Hamburgare med klyftpotatis, och grönt 

Mellanmål: Bröd, pålägg och smoothies 

Tisdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, havregrynsgröt, yoghurt & flingor. 

Lunch: Chili cin carne serveras med ris och grönt. 

Mellanmål: bröd, knäckebröd, skorpor och pålägg.

Onsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt & flingor. 

Lunch: Marockansk harira soppa serveras med ny bakat bröd. 

Mellanmål: Potatisbullar och lingonsylt. 

Torsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamgrynsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Marockansk kycklinggryta serveras med couscous. 

Mellanmål: Bröd, pålägg och smoothies 

Fredag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kaviar, kakao. 

Lunch: Panerad torsk serveras med potatis, dillsås och grönsaker 

Mellanmål: Veckans kock: laga mat och baka steg för steg: håriga mackor

 

 Till lunch serveras alltid 3–4 sorters grönsaker!