köket: Matsedel vecka 36
Matsedel v 36
Måndag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt, fil & flingor.
Lunch: Hamburgare med klyftpotatis, och grönt
Mellanmål: Bröd, pålägg och smoothies
Tisdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, havregrynsgröt, yoghurt & flingor.
Lunch: Chili cin carne serveras med ris och grönt.
Mellanmål: bröd, knäckebröd, skorpor och pålägg.
Onsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt & flingor.
Lunch: Marockansk harira soppa serveras med ny bakat bröd.
Mellanmål: Potatisbullar och lingonsylt.
Torsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamgrynsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Marockansk kycklinggryta serveras med couscous.
Mellanmål: Bröd, pålägg och smoothies
Fredag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kaviar, kakao.
Lunch: Panerad torsk serveras med potatis, dillsås och grönsaker
Mellanmål: Veckans kock: laga mat och baka steg för steg: håriga mackor
Till lunch serveras alltid 3–4 sorters grönsaker!