köket: Matsedel vecka 4
Matsedel vecka 4
Måndag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor.
Lunch: Fiskgratäng serveras med potatis och grönsaker.
Mellanmål: Smörgås och grönsaker.
Tisdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Indisk chana masala serveras med ris och grönsaker.
Mellanmål: Våfflor med äppelmos och grädde.
Onsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Spenat serveras med ägghalva, nybakat bröd och grönsaker.
Mellanmål: Franska bagetter, pålägg och grönsaker.
Torsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Barnens val: Pizza serveras med pizzasallad och vitlökssås.
Mellanmål: Veckans kock: Banan -och chokladsmoothies och skorpor.
Fredag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill.
Lunch: Ugnstekt kyckling serveras med bulgur, sås och grönsaker.
Mellanmål: Smörgås och grönsaker.
**Till alla måltiderna serveras olika grönsaker och baljväxter**