köket: Matsedel vecka 4

 





                                      Matsedel vecka 4


Måndag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor. 

Lunch: Fiskgratäng serveras med potatis och grönsaker. 

Mellanmål: Smörgås och grönsaker. 

Tisdag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Indisk chana masala serveras med ris och grönsaker  

Mellanmål: Våfflor med äppelmos och grädde. 

Onsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Spenat serveras med ägghalva, nybakat bröd och grönsaker. 

Mellanmål: Franska bagetter, pålägg och grönsaker. 

Torsdag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Barnens val: Pizza serveras med pizzasallad och vitlökssås. 

Mellanmål: Veckans kock: Banan -och chokladsmoothies och skorpor. 

Fredag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill. 

Lunch: Ugnstekt kyckling serveras med bulgur, sås och grönsaker. 

Mellanmål: Smörgås och grönsaker. 

 

**Till alla måltiderna serveras olika grönsaker och baljväxter**