Köket: Matsedel vecka 47

                             


                                       Matsedel vecka 47



Måndag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor. 

Lunch: Panerad fisk serveras med potatis, remuladsås och grönt. 

Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker. 

Tisdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Fransk kycklinggryta med champinjoner serveras med ris och grönsaker 

Mellanmål: Grahamsgröt med äpplemos 

Onsdag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Fransk bondsoppa serveras med ny bakat bröd & grönt   

Mellanmål: Bröd pålägg och grönsaker. 

Torsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Barnensval: Spaghetti, köttfärssås och sallad  

Mellanmål: veckans kock: ugnspannkaka 

 Fredag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill. 

Lunch: Vego schnitzel serveras med bulgur, sallad och sås. 

Mellanmål: Bröd och pålägg. 

**Till alla måltiderna servers alltid olika sorter grönsaker**