Köket: Matsedel vecka 47
Matsedel vecka 47
Måndag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor.
Lunch: Panerad fisk serveras med potatis, remuladsås och grönt.
Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker.
Tisdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Fransk kycklinggryta med champinjoner serveras med ris och grönsaker.
Mellanmål: Grahamsgröt med äpplemos
Onsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Fransk bondsoppa serveras med ny bakat bröd & grönt
Mellanmål: Bröd pålägg och grönsaker.
Torsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Barnensval: Spaghetti, köttfärssås och sallad
Mellanmål: veckans kock: ugnspannkaka
Fredag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill.
Lunch: Vego schnitzel serveras med bulgur, sallad och sås.
Mellanmål: Bröd och pålägg.