köket: Matsedel vecka 46

                                                              


                                                                

                                       Matsedel veckla 46


Måndag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor. 

Lunch: Panerad fisk serveras med potatis, remuladsås och grönt. 

Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker. 

Tisdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Irakisk kycklinggryta med ris och grönsaker 

Mellanmål: Bröd och pålägg. 

Onsdag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Irakisk linssoppa serveras med ny bakat bröd & gröt  

Mellanmål: Potatisbullar och lingonsylt. 

Torsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Korvgryta serveras med pasta och grönsaker. 

Mellanmål: Filmjölksvåffla, serveras med egen gjort sylt. 

 Fredag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill. 

Lunch: Zucchinibiffar serveras med klyftpotatis, sallad och sås. 

Mellanmål: Bröd och pålägg. 

**Till alla måltiderna servers alltid olika sorter grönsaker**