köket: Matsedel vecka 46
Matsedel veckla 46
Måndag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor.
Lunch: Panerad fisk serveras med potatis, remuladsås och grönt.
Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker.
Tisdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Irakisk kycklinggryta med ris och grönsaker.
Mellanmål: Bröd och pålägg.
Onsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Irakisk linssoppa serveras med ny bakat bröd & gröt.
Mellanmål: Potatisbullar och lingonsylt.
Torsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Korvgryta serveras med pasta och grönsaker.
Mellanmål: Filmjölksvåffla, serveras med egen gjort sylt.
Fredag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill.
Lunch: Zucchinibiffar serveras med klyftpotatis, sallad och sås.
Mellanmål: Bröd och pålägg.