Veckans matsedel v.50
Måndag: Lucia
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt, fil & flingor.
Lunch: Panerad fisk serveras med ris, sås och grönsaker.
Fika: Lussekatter, pepparkaka och saft
Mellanmål: Bröd, pålägg och varm choklad.
Tisdag:
Frukostbuffé: Bröd, Pålägg grahamsgröt, yoghurt och flingor
Lunch: Grönsakssoppa, nybakat bröd, pålägg och grönsaker
Mellanmål: Bröd och pålägg och varm choklad
Onsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt & flingor.
Lunch: Köttgryta serveras med couscous och grönt.
Mellanmål: Risgrynsgröt med kanel och saftsoppa.
Torsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, havregrynsgröt, yoghurt & flingor.
Lunch: Hamburgare serveras med klyftpotatis.
Mellanmål: Veckans kock: Ugnspannkaka serveras med sylt
Fredag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kaviar, kakao.
Lunch: Chili sin carne serveras med ris och sallad
Mellanmål: Bröd, pålägg och smoothies
**Till lunch serveras alltid 3–4 sorters grönsaker**