Veckans matsedel v.50

 Måndag: Lucia  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt, fil & flingor.              

Lunch: Panerad fisk serveras med ris, sås och grönsaker. 

Fika: Lussekatter, pepparkaka och saft 

Mellanmål: Bröd, pålägg och varm choklad.  

 

Tisdag: 

Frukostbuffé: Bröd, Pålägg grahamsgröt, yoghurt och flingor 

Lunch: Grönsakssoppa, nybakat bröd, pålägg och grönsaker 

Mellanmål: Bröd och pålägg och varm choklad 

 

Onsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt & flingor. 

Lunch: Köttgryta serveras med couscous och grönt. 

Mellanmål: Risgrynsgröt med kanel och saftsoppa. 

 

Torsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, havregrynsgröt, yoghurt & flingor. 

Lunch: Hamburgare serveras med klyftpotatis.  

Mellanmål: Veckans kock: Ugnspannkaka serveras med sylt 

 

Fredag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kaviar, kakao. 

Lunch: Chili sin carne serveras med ris och sallad  

Mellanmål: Bröd, pålägg och smoothies 

**Till lunch serveras alltid 3–4 sorters grönsaker**