köket: Matsedel vecka 49

 


                                         Matsedel vecka 49


Måndag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor. 

Lunch: Fisk bordelaise serveras med potatis, dillsås och grönt. 

Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker. 

Tisdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Minestronesoppa med vego choriz, ny bakat bröd och grönt.  

Mellanmål: Knäckemacka med kokt ägg och kaviar. 

Onsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Texas köttgryta serveras med ris och grönsaker. 

Mellanmål: Smoothies och skorpor. 

Torsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Auberginegratäng med tomat serveras med potatis. 

Mellanmål: Panpizza för alla. 

 

Fredag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill. 

Lunch: Nobeldagen: Spett-köttbullar, kycklingklubbor, pommes, 

Bearnaisesås, grönsaker och marängsviss. 

Mellanmål: havremuffins och varm choklad 

 

**Till alla måltiderna servers alltid olika sorter grönsaker**