köket: Matsedel vecka 49
Matsedel vecka 49
Måndag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor.
Lunch: Fisk bordelaise serveras med potatis, dillsås och grönt.
Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker.
Tisdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Minestronesoppa med vego choriz, ny bakat bröd och grönt.
Mellanmål: Knäckemacka med kokt ägg och kaviar.
Onsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Texas köttgryta serveras med ris och grönsaker.
Mellanmål: Smoothies och skorpor.
Torsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Auberginegratäng med tomat serveras med potatis.
Mellanmål: Panpizza för alla.
Fredag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill.
Lunch: Nobeldagen: Spett-köttbullar, kycklingklubbor, pommes,
Bearnaisesås, grönsaker och marängsviss.
Mellanmål: havremuffins och varm choklad
**Till alla måltiderna servers alltid olika sorter grönsaker**