köket: Matsedel vecka 40
Matsedel vecka 40
Måndag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor.
Lunch: Marockansk fisk i ugnen med tomat sås och potatis.
Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker.
Tisdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Marockansk ugnskyckling serveras med klyftpotatis.
Mellanmål: kanelbullens dag
Onsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Grönsakssoppa serveras med ny bakat bröd och grönt.
Mellanmål: potatisbullar och lingonsylt
Torsdag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor.
Lunch: Barnens val: Korvgryta serveras med ris och grönt.
Mellanmål:Veckansckok- Laga & baka steg för steg: Smoothies och smörgås.
Fredag:
Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill.
Lunch: Vego-Schnitzel serveras med bulgur och vitlökssås.
Mellanmål: Ugnspannkaka och sylt.