köket: Matsedel vecka 40

                                       Matsedel vecka 40


Måndag: 

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, yoghurt och flingor. 

Lunch: Marockansk fisk i ugnen med tomat sås och potatis. 

Mellanmål: Bröd, pålägg och grönsaker. 

Tisdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, mannagrynsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Marockansk ugnskyckling serveras med klyftpotatis. 

Mellanmål: kanelbullens dag

Onsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Grönsakssoppa serveras med ny bakat bröd och grönt. 

Mellanmål: potatisbullar och lingonsylt

Torsdag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, grahamsgröt, yoghurt och flingor. 

Lunch: Barnens val: Korvgryta serveras med ris och grönt. 

Mellanmål:Veckansckok- Laga & baka steg för steg: Smoothies och smörgås. 

Fredag:  

Frukostbuffé: Bröd, pålägg, ägg, kakao, kaviar och makrill. 

Lunch: Vego-Schnitzel serveras med bulgur och vitlökssås.  

Mellanmål: Ugnspannkaka och sylt. 

 

**Till alla måltiderna servers alltid olika sorter grönsaker**